Ügyes ötlet

2022.06.14. 11:05

Meglepő családi titok derült ki Rúzsa Magdiról

Három babával nem egyszerű az élet, a napi rutinhoz nemcsak emberi segítség, de számtalan emlékeztető cetli is szükséges… Az énekesnő szerencsére kiváló szervező, így egyelőre gond nélkül telnek a hétköznapok.

Állandó gügyögés, pelenkacsere, sírás, egyszerre etetés, ruhacsere… Nincs olyan édesanya a világon, aki külső segítség nélkül képes lenne rendben ellátni egyszerre három újszülöttet – írja a Bors. Rúzsa Magdi énekesnő isteni szerencsének nevezte, amikor kiderült, hogy természetes úton lett három baba édesanyja, a kicsik megszületése után azonban – látva, mennyi megoldandó feladattal jár ez az áldás – a problémákról is nyíltan beszél. Nem titkolja például, hogy napi 24 órás segítségre van szükségük ahhoz, hogy az összes baba ugyanannyi élelmet, szeretetet és törődést kapjon, és arról is beszámolt már, hogy milyen praktikákat kellett kidolgozniuk a zökkenőmentes hétköznapok érdekében. Itt van például a legegyszerűbb és mégis nagyszerű ötlet: a lakás majd minden pontján cetlik jelzik a babák ellátásához szükséges kiegészítők tárolóit.

A három picinek van egy-egy „jele”, pont, mint az oviban, ezért sosem keveredik össze a kisautóhoz vagy épp a macihoz tartozó rugdalózó vagy body.

Ez a megtervezett rend szükséges ahhoz, hogy megússza a család a káoszt, aminek a lehetősége még így is mindennap ott lebeg a fejük felett…

Magdi ezzel együtt is szinte kivirult a szülése óta, boldogan és energikusan neveli a kicsiket, és már a szakmai visszatérése is a „küszöbön van”: július elsején újra színpadon áll.

Tegnap leléptem vagy másfél órára. Húúú de furcsa volt. Mostanában ritkábban jelentkezem, de gondolom megértitek. Itt mindenki jól van, a kevés alvást is meg lehet szokni. Lassan kezdem a felkészülést a budapestparkos naaaagy visszatérő koncertre. Mi már nagyon várjuk. Július 1-én robban a színpad!

– írta az énekesnő.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!