Fájdalom

2022.06.01. 08:13

Borzasztó állapotban van Berki Mazsi

Berki Krisztián gyermekeinek úszóedzője szerint a meghalt médiasztár nagyon jó szülő volt. Berki Krisztán és Mazsi is jó kapcsolatot ápolt az edzővel, aki szerint gyakran előfordult, hogy közvetített a házaspár között, ha ők éppen vitáztak.

"A médiából már hallottam róla, de nem az alapján ítéltem meg. Elsősorban apaként ismertem meg" – mesélte az edző, majd elmondta, hogy teljesen ledöbbent, amikor értesült a halálhírről. "Szerdán találkoztam utoljára Krisztiánnal, akkor jött el hozzám babaúszásra a kis Emmával. Akkor ölelt meg utoljára. (...) Amikor pénteken Mazsi húga elmondta, hogy megállt a szíve, sokkot kaptam, majd zokogva dobtam egy hátast a vízbe" - mondta Csilla, aki úgy gondolja, Berki Krisztián kissé pótanyaként tekintett rá, erős szeretethiánya miatt.

 

Kevés embert engedett közel magához, sokszor egóból akarta elérni, hogy szeressék.Mindenben első akart lenni" – mondta, majd felidézte, hogy amikor először találkozott Mazsival Berki Krisztián halála után, percekig nem is szóltak egymáshoz, csak zokogtak. "

 

Neki most a kislánya ad erőt. Nagyon szomorú, le van fogyva, az energiái teljesen kizárnak mindenkit. Nagyon szerette Krisztiánt, jól tudta kezelni a szeretetéhségét. Ha vitáztak, sokszor közvetítettem köztük.Krisztián mindig azt mondogatta: 'Csilla néni, mondd meg a feleségemnek, hogy szeretem!'" – mesélte a Hot! Magazinnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában