Bulvár-celeb

2021.10.06. 11:50

Rubint Réka könnyekig hatódott: „Nincsenek szavak arra, amit érzek … csak potyognak a könnyeim”

Rubint Réka megható sorokkal köszöntötte a lányát, aki 18 éves lett.

Forrás: Ripost

Fotó: Gabe

Nagykorú lett, ma ünnepli a szülinapját Schobert Lara. Rubint Réka pedig büszke anyukaként megható üzenetet küldött neki a közösségi oldalán, sok-sok családi képpel az elmúlt 18 évből.

„Drága Kicsi Larám! 18 évvel ezelőtt, pontosan ezekben a percekben (0 óra 20 perckor) láttad meg ezt a világot. Akkor ott, számunkra megváltozott minden! Család lettünk! Édesanya és Édesapa, akiknek Te és a Testvéreid jelentik a MINDENT! Nincsenek szavak arra, amit érzek...

Csak potyognak a könnyeim, az én ici-pici csöppségem felnőtt nővé érett, akiért bármikor a tűzbe mennék,

bármikor, bármit megtennék. De tudom, hogy ezt mennyire utálod, és persze tudom, hogy a leghelyesebb út az, ha engedem, hogy megtapasztald azt, amit én már tudok. Kicsi Kincs! Isten éltessen sokáig! Egyet ne feledj! A család az a vár, ami minden harcban óvó menedéket és biztonságot fog adni számodra! Soha, senki kedvéért NE add fel az elveidet és az álmaidat! Maradj ilyen ritka kincs, mint amilyen vagy! Nagyon szeretünk!”

- írja Rubint Réka.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában