Bulvár-celeb

2021.10.15. 10:53

Folytatódik Esztergályos Cecília kálváriája: újból kórházba került

Esztergályos Cecília ismét kórházba került. A Kossuth-díjas színésznő egyelőre nem szeretne a miértekről beszélni, de az kiderül, hogy valószínűleg a jövő hétvégén szabadul a kórházból.

Budapest, 2019. február 6. Esztergályos Cecília Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznõ, érdemes és kiváló mûvész a Hogy volt?! címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának SZOP stúdiójában. A mûsorban a meghívott vendégek vidám, szórakoztató és érdekes történeteket idéznek fel a nagy komikákról, nevettetõ, humorista vígjátéki szerepeket játszó színésznõkrõl. MTVA Fotó: Zih Zsolt

Forrás: MTVA / Zih Zsolt

Fotó: Zih Zsolt

Esztergályos Cecília a közösségi oldalán osztotta meg a rossz hírt, hogy visszekerült a kórházba – írja a Ripost.

DRÁGA VILÁG!!!!! én még nem tudok JÁTSZANI! KÓRHÁZ!!!!!!„

- írta Facebook oldalán a színésznő, akinek a kálváriája már hónapok óta tart.

Esztergályos Cecíliát júliusban műtötték meg először, amikor egy rossz mozdulatnak köszönhetően kiugrott a csipője. Szeptember végén azonban ismét kés alá kellett feküdnie, ugyanis rosszul lett a színpadon és azonnal kórházba kellett szállítani. Esztergályos Cecília a Facebook-oldalán számolt be róla, hogy valószínűleg csak januárban állhat újra színpadra.

A művésznő tegnap újra kórházba került, a miértekről azonban egyelőre nem tájékoztatta rajongóit. A Ripost próbált utána járni, mi történhetett, de Esztergályos Cecília egyelőre csak annyit mondott: Nem szeretnék erről most beszélni, majd jövő hétvégén tudok csak...”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában