Bulvár-celeb

2021.08.07. 20:34

Keserves sikolyra riadt az édesanya: hatalmas hólyagok nőttek a kisfiára a naptejtől

Sokkoló fotók: golflabda méretű hólyagok nőttek a naptejtől a hároméves kisfiún.

Forrás: Facebook

Golflabda méretű hólyagok jelentek meg egy hároméves kisfiún, miután édesanyja bekente naptejjel – írja a borsonline.hu.

Az Angliában élő, 23 éves Sinead-Leah Greenwood elárulta, hogy fiát, Johnnyt többször is bekente egy kifejezetten kisgyerekeknek szánt naptejjel. Úgy tűnt minden a legnagyobb rendben, ám órákkal később váratlan dolog történt.

Az édesanya az éjszaka közepén arra riadt fel ámából, hogy kisfia sikoltozik. Pokoli kínokat élt át a kis Johnny, mivel hatalmas hólyagok keletkeztek a hátán és a mellkasán.

Még Sinead is elszörnyülködött, majd kórházba vitte gyermekét.

– El vagyok keseredve, mert én voltam az, aki a krémet vásárolta. Az egyetlen hely, ahol nem égett meg, az arca, mert az volt egyetlen hely, amit nem kentem be. A fiam sírt a fájdalomtól, én pedig vele együtt sírtam, mert annyira fájdalmasnak tűntek – kezdte Sinead a Mirror oldalának, ahol képek is láthatók a hólyagokról.

– A nap folyamán többször is bekentem a naptejjel, így kicsit meglepődtem, amikor észrevettem, hogy kipirosodott. Úgy tűnt, napközben jól van, távol tartottuk a naptól, de a bőrpír ugyanúgy megmaradt, azonban semmi más nem volt, ami miatt aggódnom kellett volna – tette hozzá.

Az orvosok megállapították, hogy a kisfiú allergiás a naptejre, amit egész nap használtak.

A hólyagokat kilyukasztották, és aloaverás krémet javasoltak a gyermek bőrére. Azonban még mindig nincsenek túl a nehezén, mert a hasán még mindig nagyon fáj a bőre. A háta pedig lehámlott, így nagyon érzékeny az a terület, és minden egyes alkalommal sír, ha pólót kell felvennie.

Johnny fel fog épülni, de a teljes regenerációja időbe fog telni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában