Bulvár-celeb

2021.08.25. 07:53

A barátnőjével utazott az M7-es busztragédia kilencedik áldozata, a nő még a helyszínen meghalt

Egy hétig küzdöttek az orvosok a szabadbattyáni buszbaleset legsúlyosabb sérültjének életéért, de a fiatal férfi végül belehalt a sérüléseibe, ő a kilencedik halálos áldozat. Kiderült, a barátnőjével indult a horvát túrára, a nő már a helyszínen életét vesztette.

Árokba borult egy autóbusz az M7-es autópályán, legalább nyolc ember meghalt

Forrás: MTI / Mihádák Zoltán

Fotó: Mihádák Zoltán

Gyászol egész Székesfehérvár, miután vasárnap este kiderült:

Az orvosok megfeszített munkája ellenére meghalt a szabadbattyáni buszbaleset legsúlyosabb sérültje, akivel kilencre emelkedett a halálos áldozatok száma.

A férfi a székesfehérvári önkormányzat egyik hulladékgazdálkodással foglalkozó cégénél dolgozott titkárként, munkatársai és barátai is szerették – írja a Bors.

– Nagyon jó munkaerő volt, az emberek szerették a segítőkészségéért, mindenkihez volt egy kedves szava – mondta szomorúan egyik ismerőse.

Úgy tudni, a fiatal titkár imádott barátnőjével indult el az egynapos buszútra, a fiatal nő azonban olyan súlyosan megsérült, hogy már a baleset napján elhunyt. Az ismerősök az utolsó pillanatig imádkoztak a férfi életéért.

– Miután az intenzív osztályra vitték, tudtuk, hogy ő is a súlyos-életveszélyes sérültek között van, mesterséges kómában tartották azóta. Az utolsó pillanatig reménykedtünk a csodában.

– mondta a férfi egyik ismerőse.

Az utóbbi évek legsúlyosabb hazai közlekedési balesete volt ez

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI

 

– Már éppen túl volt a kritikus egy héten, így még jobban bizakodtunk, teljesen összetörtünk, amikor megtudtuk, hogy a szervezete feladta a harcot – ingatta a fejét összetörten az ismerős. – Most már a túlvilágon is örökre együtt vannak, ők ketten. Nagyon szerették egymást.

Úgy tudni, a férfi akkor is válságos állapotban volt, amikor kórházba vitték. A Bors információi szerint Budapesten kezelték, az állapota miatt vélhetően nem tudta, hogy kedvese meghalt.

Az egynapos horvátországi nyaralásról hazatérő turistabusz borzalmas balesetet szenvedett a Fejér megyei Szabadbattyánnál, amikor a sofőr elvesztette uralmát a busz fölött, majd a szalagkorlátnak ütközött, végül pedig a hídpillérnek csapódott. A balesetben kilenc ember – köztük a buszt vezető sofőr – halt meg, 47-en pedig megsérültek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában