Bulvár-celeb

2021.06.06. 17:14

Jamie Lee Curtis teljes titokban érkezett Mátészalkára

Jamie Lee Curtis elfogadta dr. Hanusi Péter, Mátészalka polgármesterének meghívását, és vasárnap ellátogatott a szatmári régió fővárosába, ahonnan nagyszülei az Amerikai Egyesült Államokba emigráltak.

Forrás: Cservenyák Olivér

„A színésznő édesapja, Tony Curtis többször is járt itt, emlékére a városban személyes relikviáiból kiállítást rendeztek be, kávézót neveztek el róla, Jamie Lee Curtis a vasárnapi magánlátogatása során ezeket a helyszíneket fel is kereste” – olvasható dr. Hanusi Péter Facebook-oldalán.

Fotó: Cservenyák Olivér

„Amikor nyilvánossá vált, hogy a Tony lánya, Jamie Lee Curtis Magyarországon forgat a Borderlands produkció egyik főszereplőjeként, Mátészalka önkormányzata nevében meghívtam a színésznőt egy mátészalkai látogatásra,

a meghívás eljuttatásában Bokor Balázs, a Magyar Hollywood Tanács elnöke volt a segítségemre.

Fotó: Cservenyák Olivér

A meghívás elfogadására mutatkozó remény akkor nőtt meg igazán, amikor Jamie Lee Curtis anyák napi Instagram-bejegyzésében már Mátészalkát is említette. Mivel a produkció forgatása meglehetősen feszes ütemterv mellett zajlik, és szigorú egészségügyi előírásokat is be kell tartani, egy magánlátogatás keretében fogadta el a színésznő a meghívást.„

Fotó: Cservenyák Olivér

Jamie Lee eredetileg egyórásra tervezett programján túl is maradt, szívesen töltött időt az édesapja által is olyannyira szeretett Mátészalkán.

”Elsők között tekinthette meg a felújított mátészalkai Első villamosított lakóházat, ahol édesapja relikviáit mutatják majd be a nagyközönségnek június 26-án, a Múzeumok éjszakáján.

A jelenlegi meghívást a produkció szigorú előírásai miatt kellett szűk körben, magánlátogatásként szerveznünk, teljes titoktartást írtak elő számunkra a találkozó előtt” – számolt be a részletekről a város polgármestere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában