Bulvár-celeb

2021.06.28. 08:15

„A fájdalom leírhatatlan” – együtt autózott a halálba a 22 éves Lili és Laci (videó)

Egymás mellett halt meg két fiatal a Hegyalja úton szombat hajnalban bekövetkezett balesetben. A 22 éves Lili és a valamivel idősebb barátja tehetséges táncművészek voltak, ígéretes jövő állt előttük. A rendőrség vizsgálja a tragédia körülményeit.

Szombat hajnalban egy négyfős baráti társaság éppen egy következő helyszínre tartott, amikor bekövetkezett a baj. Ketten hátul, ketten pedig elől az autóban. Lala vezetett, és mellette foglalt helyet a barátnője, Lili. Eddig tisztázatlan körülmények között a Hegyalja út 50. szám előtt összeütköztek egy másik kocsival, aminek követközben mindkét gépjármű totálkárosra tört. Lala és Lili olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a perceken belül a helyszínre érkezett mentők csak a halál beálltát tudták megállapítani a tragikus sorsú fiataloknál.

A fiatal lány tehetséges táncos volt

Mint azt a Bors megtudta, Lili gyermekkora óta táncolt. Legutóbb a Copacobana Show-ban szerepelt nagy sikerrel. Az általunk megkérdezett, nevük elhallgatását kérő szakértők szerint a szakmában a lányra fényes karrier várt.

Barátai azt is elárulták: Lili kifejezetten élvezte az életet. A szabadidejében szívesen autózott a barátaival, erről többször is posztolt videót a Facebook-profilján. Vidám lány volt, aki igyekezett pontosan úgy élni, mint a vele egykorú fiatalok. A szabadidejében örömmel járt bulizni a barátnőivel, elvégre annyira szeretett táncolni, hogy ha tehette, a munkán kívül is ezt tette.

Jó szívű, csupa cserfes lány volt

Az őt ismerők szerint szerencsésnek vallotta magát, hogy a hobbija egyben a megélhetést is jelentette a számára.

A család egy közeli barátja szombat délután egy szívszaggató posztban búcsúzott Lilitől.

Egy fantasztikus gyerek, egy jó tanuló, jó szívű, jó szívű, csupa mosoly cserfes lányt, vagy inkább már kész nőt veszítettünk el

– írta a férfi.

Tényleg eltört valami, a szív hasad ketté! A fájdalom leírhatatlan és semmihez sem hasonlítható – folytatta. Egy másik közeli ismerős a Borsnak mesélt a mindenkivel kedves lányról.

Mindkét kocsi összetört
Fotó: police.hu

Kiváló művész volt, aki már egészen pici korától tudta, hogy mivel szeretne foglalkozni. Élvezte a szereplést és fáradhatatlan volt a táncban! A tökéletességre törekedett – mondta a hölgy.

A fiú volt a táncospárja

A baleset másik áldozata, P. László ugyancsak kiváló táncos volt. Több versenyen együtt indult Lilivel. A fiatalokat a teljes hazai táncos közösség gyászolja.

A napokban még veletek táncoltunk és most mindannyian kapdossuk a levegőt a történtek miatt

Felfoghatatlan! Táncoljatok, bárhol is legyetek! Hálásak vagyunk, hogy ismerhettünk titeket!

– írta az egyik közös barátjuk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában