forró

2021.01.31. 12:30

Megvesznek a nők a taxisofőrként dolgozó Alekoszért – már egy pikáns kalandja is volt

A korábbi durva fenyegetések miatt verőlegények hadát várta, helyettük azonban a szebbik nem képviselői állnak sorba Alekoszért. A görög származású egykori valóságshow-hős főleg a teltebb idomú hölgyek körében népszerű, többen is csak vele akarnak furikázni. Sőt, ennél talán többet is szeretnének…

Forrás: © Facebook / Bors

Nagyot fordult a világ Alekosszal, amióta január elején elhatározta, hogy taxisofőrnek áll. Először még madarat lehetett volna vele fogatni, hiszen már az első nap nyolc fuvarja volt, később viszont az arcára fagyott a mosoly. Sokaknak szemet szúrt ugyanis a többi taxis csatornájára rátapadó rádiós módszere, és emiatt

rengeteg fenyegető üzenetet kapott, többen meg akarták verni.

A különös eszmefuttatásairól elhíresült valóságshow-hős már fel volt készülve a keménykötésű verőlegényekre, helyettük azonban egészen mások keresték meg. Olyan teltkarcsú hölgyek, akik semmi másra nem vágynak, csak arra, hogy Ale­kosz elvigye őket A-ból B-be. Vagy éppen az érdi házába! Nem csoda, hogy a fess görög már kezdi azt érezni, valami különleges varázs lengi körül a taxivá lett nyereményautóját.

Stabil, visszajáró utasköröm van; többnyire nők. Teltebb nők! Van egy,

akit mindennap, pontban délben, a BAH-csomópontnál kell felvennem, el kell vinnem őt a Citadellára, mert a kocsiban, az én társaságomban szereti elfogyasztani az ebédjét. Ott eszik a hátsó ülésen minden áldott nap déltől egyig. Morzsázik

– mesélte Alekosz a Ripostnak a meghökkentő sztorit, ám ennél bizony forróbb történet is akadt. A cikket a Bors szemlézte.

Egy szintén nőies idomokkal megáldott utas ugyanis igencsak messzire merészkedett. Fittyet hányva arra, hogy Alekosz nemrég párra talált, elvitette magát a férfi érdi házába!

Egy alkalommal, egy szintén teltebb nő nagyon meglepett! A Keleti pályaudvarhoz mentem érte, mert vidékről jött fel vonattal. Ahogy beült az autómba, az én saját érdi címemet diktálta be.

Mondtam neki, hogy az az én címem, amire ő azt válaszolta, tudja. Vonzó egy nő volt, így hát gondoltam, mit bánom én. Hazahoztam és vendégül láttam, de egy idő után mennie kellett. Azóta se láttam – ecsetelte Alekosz némi szomorúsággal.

Könnyen lehet, hogy a szóban forgó hölgyek azért bátorodtak fel ennyire, mert Alekosz korábban egy diszkrét csókot ígért azoknak, akik vele utaznak, a felajánlás pedig egyből beindította a nők fantáziáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában