nem tudják, mi történt

2020.12.09. 12:45

Tragédia Győrben: többen végignézték, ahogy egy nő a nyolcadik emeletről a halálba zuhant

A környékbeliek hallották, ahogy földet ért a nő. Állítólag még csak 29 éves volt. A rendőrség vizsgálódik az ügyben.

Hatalmas puffanást, majd jajveszékelést hallottak a győri, Cuha utcai munkásszálló közelében élők. Mint kiderült, a tízemeletes épület nyolcadik emeletéről zuhant ki egy nő – az egyelőre nem tisztázott, hogy magától ugrott, vagy kilökte valaki, netán valamilyen véletlen baleset okozta a tragédiát.

„A közelben lakunk, csak a hatalmas puffanást hallottuk és a jajveszékelést. Borzasztó, ami történt. A nyolcadikról esett a lány, azt mondták, 29 éves volt”

– írta az egyik környékbeli. Más az ablakából éppen rálátott az esetre. „Láttam a földön feküdni, nem is tudtam aludni az éjjel” – írta egy másik hölgy.

Még vizsgálják, mi történt

„2020. december 5-én Győrben, a Cuha utca egyik háztömbje nyolcadik emeletének ablakából – ez idáig ismeretlen körülmények között – egy hölgy kiesett és életét vesztette. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a halál körülményeinek tisztázása érdekében az ügyben eljárást indított” – közölte a rendőrség a Riposttal. Ezek alapján egyelőre az sem tisztázott, hogy baleset, öngyilkosság, vagy esetleg gyilkosság történt.

Valakit elvittek a rendőrök kihallgatni

A szemtanúk leírásai egyelőre különböznek, volt, aki azt látta, hogy egy férfit visznek el bilincsben, más szerint egy nő volt, egy harmadik szerint viszont a szálló portását vitték el kihallgatásra, de nem bilincsben. Vasárnap este gyertyák égtek a munkásszálló épületének tövében, a fiatal nőre emlékeztek az ismerősök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában