változtatna a sorson

2020.12.25. 16:12

Ettől félti dédunokáját Bangó Margit: nem akarja, hogy úgy járjon, ahogy ő

Bangó Margit nagyon örül dédunokája boldogáságnak, hiszen eljegyezték, de úgy gondolja, hogy családalapítás előtt még tanulnia kell Tinának.

Forrás: Markovics Gábor / Ripost

A legnagyobb boldogság volt Bangó Margit életében, amikor gyereke született, nagyon fiatalon vált édesanyává. Habár úgy gondolja, hogy a családalapítás a legszebb dolog, szerinte dédunokájának – akit nemrég jegyeztek el – előbb még tanulnia kell.

„Nagyon büszke vagyok a gyönyörű és okos dédunokámra. Természetesen szeretném megérni, hogy neki is gyermekei szülessenek, hiszen az Isten legcsodálatosabb ajándéka.

Fotó: Instagram

Én is rendkívül fiatalon mentem férjhez és szültem gyermeket,

ezért is tudom, hogy az milyen komoly nehézségekkel jár. Félreértés ne essék! Örültem a gyermekáldásnak, viszont nagyon bonyolulttá vált mellette a munkám elvégzése. Azt szeretném, ha Tina először tanulna, és tapasztalatokat szerezne az életben. Még fiatal, ezért ráér a családalapítással” – mondta a művésznő a Borsnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában