exkluzív tartalmakkal

2020.07.15. 23:13

Megjelent a Karthago jubileumi koncertje DVD-n

A kiadvány a korábban televízióban leadott változathoz képest bő fél órával hosszabb műsort tartalmaz.

Budapest, 2019. április 13. A négy évtizede aktív Karthago együttes koncertje a Papp László Budapest Sportarénában 2019. április 13-án. MTI/Mohai Balázs

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

Már több felvétel végignézhető a Karthago július 10-én megjelent DVD kiadványáról, amely a zenekar fennállásának 40. évét 2019. 04. 13-án teltházzal ünneplő „Együtt 40 éve” jubileumi Aréna nagykoncertjét örökítette meg.

A DVD hang -és videofelvétele kapható szimpla DVD változatban, illetve 2 CD + 2 DVD DIGI BOX kiadásban, a lehető legjobb minőségben, újravágva, tömörítetlen, PCM sztereó hanggal, ajándék poszterrel és rengeteg bónusz anyaggal.

A kiadvány a korábban televízióban leadott változathoz képest bő fél órával hosszabb műsort tartalmaz, azaz a koncert teljes terjedelmében tekinthető meg, mindemellett rengeteg exkluzív bónusz tartalommal érkezik, melyek között televíziós interjúk, videoklipek mellett az M2 Petőfi TV Akusztik Legendák műsorában vetített, A38 Hajón rögzített akusztikus koncertjét is láthatjuk.

A legendás zenekar tagsága – Gidófalvy Attila, Kiss Zoltán Zéro, Kocsándi Miklós, Szigeti Ferenc, és Takáts Tamás – már 4 évtizede zenél együtt változatlan felállásban. A különleges jubileumot tavaly a hamar aranylemezzé érett “Együtt 40 éve!!!” című új stúdióalbummal is emlékezetessé tették, ezt koronázták meg egy óriási életműkoncerttel a Papp László Budapest Sportarénában.

Borítókép: A négy évtizede aktív Karthago együttes koncertje a Papp László Budapest Sportarénában 2019. április 13-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában