utazás ajándékba

2020.03.05. 19:00

Csepregi Éva hamarosan unokázhat

A menye személyében új családtagot köszönthetett az énekesnő. Dóri már az első pillanatban belopta magát a leendő anyósa szívébe, egy közös nyaralásnak köszönhetően pedig még inkább elmélyült a kapcsolatuk.

Forrás: Hot!

Nemrég tért haza a Maldív-szigetekről Éva, ahol csodálatos nyolc napot töltött a szeretteivel. Az utazás ráadásul spontán jött: a barátaik helyett ugrottak be.

„Egy több mint húszfős társaság verődött össze, akikhez öröm volt csatlakozni. Eleinte szó sem volt arról, hogy mi is utazunk, majd úgy alakította az élet, hogy kettőt pislogtunk, és már a repülőn ültünk” – kezdte nevetve az énekesnő a Hot! magazinnak.

„A menedzserem kísért el, meg a fiam a barátnőjével.

A feltöltődés garantált volt; bungalókban laktunk, nagyokat aludtunk, faltuk a könyveket, úsztunk a kristálytiszta tengerben, és nem mellesleg végre alkalmunk nyílt mély és őszinte beszélgetésekre.”

Az utóbbi azért is volt fontos Éva számára, mert a fia tavaly eljegyezte a kedvesét, akivel szeretett volna jobban megismerkedni. „Eljegyzési ajándékba kapták tőlem az utat. Nem kertelek, ezzel volt némi hátsó szándékom, ugyanis eddig csakis a sűrű, dolgos hétköznapokban találkoztam Dórival, valamelyikünknek mindig rohannia kellett, és végre szerettem volna jobban megnézni magamnak, hogy kit vesz el a fiam!” – kacagott a leendő anyós.

„Dóriról már az első találkozásnál kiderült, hogy egy helyes, imádni való lány, az út alatt pedig csak még inkább megszerettem. Persze ez nem is volt igazán kérdés, már réges-rég kiderült a számomra, hogy Dávid jól választ.”

Az énekesnő nem szeretne túlságosan előreszaladni, de azt beismerni, hogy nagyon vágyik már egy unokára. „Dávidék most kétlaki életet élnek. Elvileg itt laknak a mellettem lévő lakásban, de mivel az egyetem és minden más elfoglaltságuk is a belvárosba szólítja őket, egyre többet alszanak bent Dórinál, így mostanság kevesebbet látom őket. Azzal nyugtatom magam, hogy eljön még az én időm, hiszen nagyon szeretnének gyereket, és a családi életüket itt, Szentendrén képzelik el. Szóval, ha minden jól megy, hamarosan végre unokázhatok!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában