Magyar celeb is a listán

2019.11.09. 08:48

Elképesztően gazdag férfiakkal járnak ezek a sztárok

Techmilliárdosok, vezérigazgatók és arisztokraták nyerték el olyan nők szívét, mint Rihanna, Jennifer Garner vagy Rebel Wilson, többek között az ő történetük a példa arra, hogy a szakmán kívül is lehet jó partit találni.

Alexa Chung attends The Fashion Awards 2018 at The Royal Albert Hall. London, UK. 10/12/2018 | usage worldwide

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP

Fotó: Ik Aldama

Rihannáról 2017-ben Spanyolországban készült pár lesifotó, amelyeken egy akkor még ismeretlen férfival volt látható egy medencében. Az újságírók hamar kiderítették, hogy a szaúdi Hasszan Dzsamilról van szó, akinek a családi vállalkozása birtokolja a Toyota kereskedelmi jogát az egész Közel-Keleten – írja az Origó. A cég nagyjából 1,5 milliárd dollárt ér, ráadásul a szerelem még mindig tart, legalábbis Rihanna ezt mondta idén júniusban az Interview magazinnak.

Rihanna ezúttal civilt választott magának
Fotó: Xavier Collin / Image Press Agency/NurPhoto

Jennifer Garner és Ben Affleck hivatalosan 2018 novemberében váltak el, de a színésznő már előtte is jó fél évig randizott John Millerrel – akivel azóta is találkozgatnak, bár Garner állítólag máig nem hívja a barátjának.

A színésznő 2018-ban vált el Ben Affleck-től, de máris szerelmes
Fotó: Xavier Collin / Image Press Agency/NurPhoto

A férfiról annyit azért érdemes tudni, hogy igen menő üzletember, a Cali Group vezérigazgatója, negyvennél több gyorséttermet üzemeltet világszerte.

Avril Lavigne korábban két kollégájához – a Sum 41, illetve a Nickelback frontemberéhez, Deryck Whibley-hez és Chad Kroegerhez – is hozzáment, mostani barátját azonban nem a szakmából választotta.

Jelenleg Phillip Sarofimmel jár, akinek az apja Fayez Sarofim texasi milliárdos, a Houston Texans amerikaifoci-csapat társtulajdonosa. Lavigne egy különös hobbira is szert tett a férfi mellett: egy Beverly Hills-i birtokon együtt újítanak fel klasszikus autókat, hogy aztán versenyekre vigyék azokat.

Avril Lavigne harmadszor is megpróbálja
Fotó: Xavier Collin / Image Press Agency/NurPhoto

Rebvel Wilson idén februárban még arról panaszkodott, hogy hírességként nehéz normális pasit találnia, márciusban viszont már Jacob Buschsal szúrták ki egy színházi előadáson.

Rebel Wilson újra szerelmes
Fotó: Xavier Collin / Image Press Agency/NurPhoto

2008-ig a Busch család állt a Budweiser sör mögött, 2016-ban pedig a 18. leggazdagabb amerikai családnak számítottak a Forbes szerint – ehhez a helyezéshez 13,4 milliárd dolláros vagyon kellett, ennek egyik örököse Wilson jelenlegi udvarlója.

Alexa Chung brit modell korábban Alexander Skarsgårddal járt, idén viszont már ő is arról írt a British Vogue magazinban, hogy évente öt esküvőre hívják, és mindenhová egyedül megy. Júniusban azonban megváltozott a helyzet,

elkezdett randizni a 12 évvel fiatalabb Orson Fryjal, akinek egyik őse, Joseph Fry találta fel a táblás csokoládét, 1866-tól nagyüzemben gyártotta is.

Orson ráadásul más híres felmenőkkel is büszkélkedhet, anyai nagyapja John Aspinall volt.

Csősz Boglárkának török milliárdos a férje

A színésznő így mesélt a megismerkedésről: „A Reina nevű isztambuli szórakozóhelyen ismerkedtünk össze, ami egy szomorú emlékű hely a terrortámadás óta. A modell barátnőimmel voltam ott a VIP-ben, ismertem is a tulajt. Nem szerettünk volna aznap este pasikkal foglalkozni, magunkban akartunk bulizni, el is voltunk szeparálva. Én imádok táncolni, a pasik egy része ámulattal bámulta, amikor ott táncoltam. Húsz-harminc ember nézett minket, de nem léptek át a kordonon... Aztán egyszer bejött egy férfi, aki szintén ismerte a Reina tulaját, ott beszélgetett vele, de közben folyamatosan engem bámult. Utána átmentünk egy díványos VIP-részre, egy lounge-ba, ott órákon át beszélgettünk.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában