nem felejt

2019.08.06. 14:20

Világsztár ápolja Vajna Tímea lelkét

Andy Vajna ha­lála óta öz­ve­gye szinte tel­je­sen ma­gára ma­radt, a sok ba­rát­ból alig ma­radt meg va­laki.

Forrás: Ripost

Fotó: Szabolcs László

Nagyon úgy fest, a korábbi barátok elpártoltak Vajna Tímea mellől. Az özvegy a múlt héten az Andy Vajna 75. születésnapjára szervezett emlékpartin is kívülállóként szemlélte az eseményeket – írja cikkében a Ripost.

Tímea a lapnak elárulta, a filmmogul halála óta nem sok támasza maradt. Azok az emberek, akik korábban barátként vendégeskedtek náluk, ma már fel sem hívják. Egy ember azonban mégis van, aki nem engedte el a kezét. Arnold Schwarzenegger szívén viseli Tímea sorsát, ezzel is bizonyítva, hogy Andy Vajnához nemcsak munkakapcsolat, de valódi barátság fűzte. Az özvegy a lapnak elárulta, a hollywoodi sztár nemrég családjához is meginvitálta.

„Arnold sokat vendégeskedett nálunk, nagyon jó barátok voltak Andyvel. Amikor meghalt, Arnold egy pillanatra sem hagyott magamra. Ideutazott, beszédet írt és mondott Andy temetésén. Amiért nagyon hálás vagyok, hogy a kapcsolatunk azóta sem szakadt meg. A legutóbb arra kért, amikor Facetime-on beszéltünk, hogyha Amerikában vagyok, azonnal szóljak neki, mert szeretne egy jó bécsi szeletre meginvitálni a családjához. Mindig emlékeztet arra, hogy az ajtajuk bármikor nyitva áll előttem” – mondta örömmel a hangjában Tímea, aki nem kizárt, hogy hamarosan egy varázslatos kiránduláson is részt vesz a hollywoodi színésszel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában