javult az állapota

2019.05.17. 16:38

Kiengedték az intenzívről Demjén Rózsit

Először azt hitték, hogy agyvérzése van, később derült csak ki, hogy nem akkora a baj, mégis napokig mélyaltatásban tartották.

Budapest, 2016. december 30. Demjén Ferenc Kossuth-díjas zeneszerzõ, elõadómûvész 70. születésnapi koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2016. december 30-án. MTI Fotó: Mohai Balázs

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

Sokat javult Demjén Ferenc állapota, a Ripost megtudta, hogy a legendás zenész szerdán elhagyhatta az intenzív osztályt, ahová azután szállították, hogy május 3-án agyérgörcsöt kapott.

Mint arról korábban Rózsi menedzsmentje beszámolt, először

azt hitték, hogy agyvérzése van, később derült csak ki, hogy nem akkora a baj, mégis napokig mélyaltatásban tartották, és az intenzív osztályon ápolták.

A Kossuth-díjas énekes februárban csipőkorrekciós műtéten esett át, és remélte, hogy mihamarabb visszatérhet a színpadra, lábadozása azonban most tovább tarthat.

Borítókép: Demjén Ferenc Kossuth-díjas zeneszerző, előadóművész 70. születésnapi koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2016. december 30-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában