remény

2018.10.12. 12:02

Vitányi Judit: Bennem van a félelem

Háromszor küzdött rákkal a Tények műsorvezetőjének édesapja.

A Tények műsorvezetőjének életében 2016 kemény év volt, hiszen ekkor diagnosztizáltak harmadszor rákot az édesapja szervezetében. A szívós férfi Judit születése után nem sokkal már megküzdött a betegséggel, Judit most pedig boldogan újságolta a Vasárnap Reggelnek, hogy az édesapja meggyógyult!

Már egy éve tünetmentes az édesapám, nemrég járt orvosnál. Nagyon komolyan veszi a kontrollokat – magyarázta a tévés, majd hozzátette, hogy ez számára is nagyon fontos. – Az életkoromnak megfelelően természetesen én is rendszeresen járok felülvizsgálatra.

A pajzsmirigy-alulműködésem miatt negyedévente látogatom az orvost, korábban még gyakrabban jártam hozzá. Szerencsére minden a legnagyobb rendben van, bár ha valami apróság történik, akkor énbennem is bennem van a félelem – mosolygott Judit, majd a gyógyulás utáni időszakra is kitért. – Tavaly a műtétek után jött az ötlet, hogy Debrecenbe költözik a család, közel a nővéremékhez. Nagyon örülök neki, hogy együtt vannak, mert így nem kell logisztikáznom, hogy kit mikor látogatok meg. Amikor apa beteg volt, sokszor csak telefonon tudtuk tartani a kapcsolatot – mesélte a csinos híradós.

Judit három évvel ezelőtt költözött Budapestre a munkája miatt.

Amikor másodszor diagnosztizáltak rákot apukámnál, akkor én éppen a TV2 Akadémiára jártam, azon a nyáron voltam a Tényekben gyakornok. Nagyon nehéz volt, mert miatta is nagyon aggódtam, és közben nap mint nap teljesítenem kellett a műsorban is – magyarázta a Tények műsorvezetője, hozzátéve, hogy a pozitív gondolkodás segítségével küzdötték le ezt a nehéz időszakot.

Saját lakásba költözött

Judit szépen lassan halad előre az életében, és bár a gyermekvállalás és a párkapcsolat még várat magára, a lakásvásárláson már túl van!

Eddig albérletben laktam Budapesten, de most eljutottam oda, hogy saját otthonba költözhessek. Az új lakásom most lefoglalta minden energiámat, de nem bánom. Lassan, de biztosan alakul minden! – mesélte a csinos tévés.

Borítókép: tv2.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában