pengén kezelte

2018.09.14. 13:48

Késsel zaklatta Pásztor Annát ismét egy rajongója (videó)

Pásztor Annának alig egy hónappal azután, hogy az egyik rajongója késsel akart az életére törni, megint egy késes férfival akadt dolga.

Halálra rémült, de egy pillanatra nem hagyta el a lélekjelenléte Pásztor Annát, amikor egy férfi késsel közelített felé. Mire a testőre odaért, ő már kicsavarta támadója kezéből a fegyvert. A stressz órákra letaglózta a hónapok óta rettegésben élő énekesnőt – fogalmazta meg a Bors.

A Magyar Dal Napjának előfutáraként beharangozott, Dallamos Villamos nevű szombati rendezvényen a villamoson utazóknak fel sem tűnt, hogy az indulás előtt megrázó incidensbe keveredett az énekesnő. Az esetről a koncert elején Anna mesélt a közönségnek, s ennek a jelenetnek a Mediaworks stábja is a szemtanúja volt. Felvételünkön Anna még frissen és felindultan számol be rajongóinak a történtekről.

A Borsnak egy szemtanú azt mondta, hogy látott egy szemüveges fickó, egy elég nagy késsel a kezében.A beszámoló szerint, a támadó egy faragó és náluk az a szokás, hogy az autogramot belevésik egy fába, és már nyúlt is Anna felé, aki elképesztő lélekjelenléttel kicsavarta a kezéből a kést, ami a bokrok közé esett. Az énekesnő kiabálni kezdett, hogy hogy gondolja, hogy késsel jön ide, és mit képzel magáról, közben pedig lehajolt a késért és a táskájába tette. Ezekben a pillanatokban ért oda a testőre, Gino. Anna közben elindult a villamos felé, ahol már várták.

Az előadás hangulatára azonban egyáltalán nem nyomta rá a bélyegét az eset, és egy egyedülálló, telt házas koncertet kapott a közönség. Erről ide kattintva tekinthetik meg az elkészült beszámolót.

Pásztor Annát idén augusztus elején fenyegette meg halálosan az egyik rajongója, aki akkor már egy jó fél éve írogatott Annának a közösségi oldalakon. Azt írta, hogy kiirtja a családját, a zenekart, és magát az énekesnőt is. A támadó késsel felfegyverkezve ment el az Anna and the Barbies zenekar Parkban tartott koncertjére, a biztonsági őrök a buli közepén, az első sorból emelték ki a férfit, aki azóta is előzetes letartóztatásban van.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában