öt éves a banda

2018.07.24. 06:59

Csendes vizeken evez a legújabb Bagossy Brothers Company-szám

Az egyik legszerethetőbb – és legismertebb – erdélyi magyar zenekar most sem okoz csalódást: csendes nyáresti hangulatot idéző dalukhoz egy igazán szemet gyönyörködtető videó is készült.

„Ha te itt vagy, lehetek én is, ki kiegészít, olyan álom e világon. És ha mégis olyan lennék, mint valami idegen, van ez így, de ma nem hagy hidegen: evezzünk csendes vizeken” – szól a Csendes vizeken című, magával ragadó dal refrénje. Az ötödik születésnapját ünneplő Bagossy Brothers Company vadonatúj klipjében a Gördeszkások Klubja Sportegyesület és a Magyar Deszkások Országos Egyesülete is közreműködött.

A gyergyószentmiklósi, indie-alternatív-folkzenekar nevét a Bagossy testvérpár – Bagossy Norbert (gitár/ének) és Bagossy László (basszusgitár/vokál) – családneve ihlette, hozzájuk csatlakoztak zenésztársaik, Bartis Szilárd (dobok), Tatár Attila (gitárok, vokál) és Kozma Zsombor (hegedű, harmonika, billentyűk). A Csendes vizeken c. dal az éppen készülő harmadik nagylemezük egyik első fecskéje.

Borítókép: Bagossy Brothers Company / menedzsment

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában