Sportos szülő

2018.05.16. 10:34

Világbajnok öttusázónőnk egyetlen mosolyért él

Gyenesei Leila kétszeres világbajnok öttusázó visszatért dolgozni. Életét férjével, Feke Pál színész-énekessel közös kislányuk, Mimi aranyozza be.

A 32 éves, energikus korábbi sportolónő a Bors Online-nak mesélte el, hogy élete legcsodálatosabb hivatásának tartja az anyaságot, és most hetente egy-két napot dolgozik mellette a DigiSportnál. Kislánya a délutánokat a édesapjával vagy a nagymamájával tölti, amíg Leila újra műsort vezet és forgatásokra jár.

„A családom és a sport a két legfontosabb dolog az életemben” – fogalmazott.

Kislányáról és családi életükről annyit árult el, hogy férje és a nagymama sok időt tudnak tölteni a kislánnyal. „Viccesen azt szoktam mondani, nálunk három felnőtt jut egy gyerekre” – mondta. Hozzátette, hogy neki is volt egy fantasztikus nagy­mamája, akinek a beceneve szintén Mimi volt, tehát a névválasztás sem véletlen. A pici lány minden előzetes várakozásukat felülmúlta, igazi mosolygós, vidám, érdeklődő és aktív kisbaba. „Álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen csoda érkezik hozzánk. A mosolyáért érdemes élni” – mondta Gyenesei Leila.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában