kirobbanó formában van

2018.05.25. 07:07

Csepregi Éva nagyon tudatos, ha az egészségéről van szó

Bár az énekesnő nem szed gyógyszereket, ez nem azt jelenti, hogy ne is lenne semmi baja.

Nagyon tudatos az énekesnő, ha az egészségéről van szó. Éva a korát meghazudtolóan aktív életet él, de csak mostanában eszmélt rá arra, hogy milyen szerencsés, amiért – sok kortársával ellentétben – még mindig letagadhat legalább tizenöt évet, és feltett szándéka, hogy még hosszú évekig megőrzi azt a lendületet, amely az egész életét és a színpadi létét meghatározza.

„Nincsenek sem vérnyomás-, sem koleszterinproblémáim, és nem vagyok elhízva. Ez azonban nem azt jelenti, hogy soha nincs semmi bajom: műtötték a térdemet, vannak gerincbántalmaim, és korábban pajzsmirigy-alulműködést is diagnosztizáltak nálam. Az alvásproblémáimat sem titkolom, évek óta küzdök ezzel. Büszke vagyok, hogy ennek ellenére jelenleg sem szedek semmilyen gyógyszert” – mesélte a Hot! magazinnak Éva.

Amikor a gégésze tíz évvel ezelőtt egy megfázást követően felhívta a figyelmét egy lehetséges pajzsmirigyproblémára, az énekesnő nagyon megijedt. Akkor talált rá a NeuroPress terápiára, amit tavaly októbertől kúraszerűen végez.

Éva napi húsz percet szobabiciklizik
Fotó: Hot!

„A megelőzésben hiszek és abban, hogy ha az immunrendszerünk rendben van, akkor minden baj elkerülhet. Azt tapasztalom, hogy a talpreflexológia nálam beválik. A kezeléseket napi húsz perc szobabiciklizéssel egészítem ki; ezt mindenkinek javaslom, mert még azoknak az idejébe is beilleszthető, akik reggeltől estig dolgoznak.

Tudom, hogy egészségesen meghalni utópisztikus álomnak tűnhet, nekem mégis ez a célom.

Szeretném idős koromban is ugyanilyen fitten, sok mozgással és utazással élni az életemet, nem pedig ágyhoz kötve” – magyarázta az énekesnő, akinek még mindig rengeteg fellépése van, de a délelőttjeit általában a saját „kényeztetésére” és gyógyítására fordítja.

Borítókép: Hot!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában