ingatlanbazár

2021.11.27. 07:00

A hét ingatlana: vadássza le Drégelypalánk legizgalmasabb otthonát!

145 négyzetméteres otthon és akár munkahely várja új tulajdonosát a szlovák határ közelében. Élhető méretű telek, sok-sok lehetőség a hét megyei, eladó ingatlanában! Lássuk a részleteket!

Nool

Forrás: ingatlanbazar.hu

Saját lakrészből nyíló iroda, vagy üzlethelyiség? Több generáció együttélésére alkalmas egy szintes családi ház? Nagy család számára elegendő szobával rendelkező ingatlan? Drégelypalánkon, a Szlovák határ közelében eladó, egy 733 négyzetméteres sík telken elhelyezkedő, 145 négyzetméter belső alapterületű, földszintes családi ház, kedvező adottságokkal, több felhasználási lehetőséggel. Az ingatlan tégla építésű, jelenleg két bejárattal rendelkezik, egy az udvarból, egy közvetlenül az utcafrontról. Belső és külső minőségét, állapotát a hirdetés fotói tükrözik. A jelenlegi elrendezése 5 szoba, két fürdőszoba (egy külön nyíló WC, egy fürdőszobai), egy konyha, gardrób, kazánház és tároló (elrendezését az alaprajzon találja). Az udvari bejárathoz közvetlenül csatlakozva egy tágas terasz kapott helyet.

Fotó: ingatlanbazar.hu

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!