ingatlanajánló

2021.07.31. 11:20

A hét ingatlana: nyers, hűvös színek, barátságos, családias hangulat

Tolmácson bukkantunk a most következő, tágas családi otthonra. A fehér, szürke és barna színek használata akár sterillé is tehetné az enteriőrt. Az itt élők azonban ügyesen gondoskodtak róla, hogy a ridegség helyett letisztultság érzése fogja el az embert. Egy szuper ajánlat képei következnek!

Tolmácson eladó 120 négyzetméteres felújított önálló családi ház 1047 négyzetméteres telken. Tolmács Budapesttől 54 kilométerre északra a Jenői és a Tolmácsi-patak kelet-nyugati irányú völgyében fekszik, a 2-es útról Rétság előtt nyugat felé, a 12 121-es úton, vagy Rétságon belül szintén nyugat felé lekanyarodva érhető el.

Az ingatlan világos, kiváló elrendezésű, tökéletes otthon. Helység listája a következő: előszoba, nappali+ebédlő, fürdőszoba + WC, folyosó és három hálószoba, melyekhez ki van alakítva egy kis dolgozó rész. Fűtése elektromos padló infrafűtéses. Az udvaron gyümölcsfák vannak, kiváló terméssel (cseresznye, szilva, őszi -és sárgabarack és dió fák), ezen kívül ribizli és eper bokrok is vannak. Az ingatlanhoz tartozik egy kb. 45 négyzetméteres külön bejáratú pince. Vác mindössze 15-20 perc, Budapest 45 perc autóval, így a település is kiváló helyen van.

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!