több étterem + rendelés

2017.11.16. 06:52

Házhoz is szállít a KFC Magyarországon

További üzleteket nyit Magyarországon a KFC gyorsétterem-hálózat, emellett új fejlesztési irányként bővíti a házhoz szállítási lehetőségeket is.

A tavalyi 10 után az idén eddig két egységgel bővült a cég hálózata, amely jelenleg 47 üzletből áll. A magyarországi KFC éttermeket működtető American Restaurants (AmRest) Kft. azt közölte: új éttermek nyitásán dolgoznak, ezért folyamatosan keresnek új munkatársakat – írta a vg.hu csütörtökön.

Tavaly az AmRest Kft. az Opten adatai szerint 13,36 milliárd forintos árbevétel mellett 1,23 milliárd forintos adózott eredményt ért el, a társaságnak a legutóbbi cégnyilvántartás szerint 1111 alkalmazottja van Magyarországon.

A KFC 137 országban több mint 20 ezer 600 éttermet működtet, 80 százalékukat az Egyesült Államokon kívül. Az európai piac meghatározó gyorséttermi franchise-operátoraként a wroclawi központú AmRest Holdings SE Kelet- és Közép-Európa 13 országában több mint 1300 üzletet működtet. A társaság a KFC mellett olyan márkákat is képvisel, mint a Pizza Hut, a Burger King és a Starbucks.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!