Friss hírek

2016.11.05. 09:03

Tovább fejlődik a lap

fenyvesi

Ahogy azt már korábban is beharangoztuk, mostantól a Nógrád Megyei Hírlap előfizetői minden pénteken ingyenes, heti tévéújság-mellékletet is kapnak napilapjuk mellé. Ez az előrelépés része annak a változásnak, amely a hatvanéves múltra visszatekintő napilap életében jelenleg, a tulajdonosváltás óta zajlik.

 

[caption id="" align="aligncenter" width="200"] Vida Károly ügyvezető[/caption]

NMH-információ. Vida Károly ügyvezető tájékoztatása szerint több cél mentén újul meg a Nógrád Megyei Hírlap. A korábbinál színesebb, szerteágazóbb, minél több településről érkező információkkal igyekeznek megtölteni a megyei hírek négy oldalát. Ennek érdekében – miközben racionalizálták a cég működését – bővült a foglalkoztatott újságírók és fotósok száma, valamint elvégeztek egy olvasói igényfelmérést is annak érdekében, hogy azokat figyelembe véve alakítsák át a lap struktúráját.

Ebből kiderült, hogy a megyei lap olvasói a sport és a megyei hírek oldalakhoz ragaszkodnak, és tartalmas magazin oldalakat szeretnének kézhez kapni. Ennek mentén már át is alakult a magazin-struktúra. A minden nap más tematikában jelentkező oldalt helyi közreműködők bevonásával és nyereményjátékokkal pezsdítették fel.

– Október 17-vel vezettük be az új magazin oldalakat, amelyek hamar népszerűek lettek. Nógrád megyei személyek, cégek kapnak bemutatkozási lehetőséget a gasztronómia, a szabadidő, a tudomány-technika, az életmód, az Ötven+ oldalainkon. Rendkívül népszerűek az itt futó játékaink, amelyekre már az első alkalmakkor is több tucat helyes megfejtés érkezett – mondta el Vida Károly ügyvezető és hozzátette, hogy a legújabb változás remélhetőleg hasonlóan népszerű lesz. – A mellékletként érkező tévéújság amellett, hogy szállítja a televízió-csatornák műsorait, bulvárhíreket, érdekes cikkeket is tartalmaz. S közben a Nógrád Megyei Hírlap hasábjain felszabaduló egy oldal is további tartalomnak lesz a helye. Mozaik nevű oldal indul a korábbi napi tévéműsor helyén, amelyben partnereink programajánlói, a nagyvilág színes hírei, érdekességei mellett minden napi rejtvény is helyet kap. Jó olvasást és kellemes szórakozást kívánok! – zárta gondolatait az ügyvezető.

Lakatos Kati

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!