Tiszteletlenség

2022.11.29. 18:43

Világbajnok bokszoló fenyegeti Messit az öltözői viselkedése miatt

Botrányos véget ért a dél-amerikai rangadó a katari vb-n. Úgy tűnik, hogy az Argentína–Mexikó meccs nem zárult le a hármas sípszóval.

Nool

Lionel Messi, az argentin válogatott csapatkapitánya a katari foci-vb-n

Forrás: AFP

Mint arról beszámoltunk, Argentína 2-0-ra verte Mexikót a katari foci-vb-n, nem csoda hát, hogy ünnepeltek is a játékosok az öltözőben. Ezzel nem is lenne semmi baj, azonban Lionel Messi odébbrúgott egy földön heverő mexikói mezt. Ahogy az Origo írja, ez már kiverte a biztosítékot, többek között Canelo Alvarez ökölvívónál is.

A mexikói vilábajnok bokszoló a Twitteren egy story-t is megosztott, amely a jelek szerint Messi Instagram-oldalán volt látható egy ideig, és amely szerint felmosórongynak is használta az ominózus mezt az argentin legenda. 
− Láttátok, hogy Messi a mezünkkel és zászlónkkal takarítja a padlót? Imádkozzon Istenhez, hogy ne fussunk össze − idézte többek között a CNN is a közösségi médiában a nagyközépsúly első vitathatatlan bajnoka.

A vitába mások is beszálltak, többek között Kun Agüero korábbi argentin válogatott is. Ő azt írta Canelónak, hogy biztos nem tudja, mi történik egy öltözőben, és a focit se ismeri. Hozzátette, hogy mindig a földön vannak a mezek az izzadtság miatt, és Messi csak véletlenül rúgott bele a mexikói trikóba. Canelo őt sem kímélte, inkább lebarmozta a nézőpontjáért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!