Katar 2022

2022.11.23. 14:33

Pontosan tippeli meg a a vb-meccsek eredményeit a misztikus teve

Az angliai tevét eddig két vb-meccs nyerteséről kérdezték már, az állat pedig mindkétszer megjelölte a győztes válogatottat.

Nool

Nostradamusnak is megállná helyét a jós teve

Forrás: Bors

– Hamarosan csődület várható az angliai Leicestershire-ben lévő Melton Mowbray-ben, miután az ott élő teve eddig rendre eltalálta a vb-n a győztes csapatokat. Az egyaránt 52 éves Jenny és Vernon Moore ingatlanügynökként keresi kenyerét, de kiderült, a tevéjük különleges képességekkel bír – írja a The Sun-ra hivatkozva a Bors.

A teve az Ecuador-Katar találkozót megelőzően is jól jósolt, majd a Nostradamusnak sem utolsó állat az angol-iráni (6-2) összecsapás győztesét is telibe trafálta.

– A tevénk pontosan tudja, mikor van az étkezési ideje. Ilyenkor egy-egy festőállványra helyezzük a soros találkozón pályára lépő két válogatott nemzeti zászlaját, majd az állat elindul afelé, amelyik ország együttese nyer a gyepen. Az iráni találkozó előtt a Szent György kereszt felé lépegetett, mégpedig többször, és igen határozottan megtette – mondta a lapnak az állat gazdája.

Vernon Moore elmondta, az angol válogatott maradék két csoportmeccséről is kikérdezik majd az állatot.

Ha már tippelés, akkor azzal a Nool.hu szerkesztősége sem áll rosszul. Noha első tippjeink működtek, kedden az argentinok veresége alaposan felforgatta a papírformát, így aztán a tippelési sikerszériánk is megszakadt. A mai meccsek simának tűnnek ugyan, de mint láthattuk, ezen a vb-n bármi lehetséges...

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!