Katar 2022

2022.11.25. 19:39

Nem érdekli az angol szövetségi kapitányt amerikai kollégája üzenete

Hamarosan kezdődik a katari foci vb csoportkörének második fordulója, az Anglia–Egyesült Államok rangadó.

Nool / MTI

Harry Kane miatt aggódtak az angolok az elmúlt napokban, hiszen a válogatott csapatkapitánya az Irán elleni első meccsen bokasérülést szenvedett - írja a Magyar Nemzet. A lap beszámolója szerint Gareth Southgate szövetségi kapitány azonban mindenkit megnyugtatott: Kane bevethető lesz az Egyesült Államok elleni B csoportos rangadón, így az 51 gólos csatár célba veheti Wayne Rooney angol gólrekordját (53).

– A sérülést okozó becsúszás igazán rosszul nézett ki, de úgy gondolom, hogy végül olcsón megúsztuk. A lélegzetemet is visszatartottam, amikor Harry a földön feküdt, de most már rendben van – oszlatta el a kételyeket Southgate.

Ugyanő nem volt túl udvarias amerikai kollégájával, erről már az Egyesült Államok szövetségi kapitánya, Gregg Berhalter beszélt a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón. Állítása szerint rendszeresen tartotta a kapcsolatot Southgate-tel, akivel WhatsApp-on beszélgettek egymással, ám az angol egy ideje már nem válaszolt neki, ő hiába írt.

– Nem látom a kék pipát az üzeneteim mellett – árulta el Berhalter, ami arra utal, hogy Southgate el sem olvasta, mit írt neki. – Kicsit szünetet tartunk, majd a meccs után újra felvesszük a kapcsolatot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!