Katar 2022

2022.11.22. 18:54

Itt van Messi magyarázkodása a kínos vb-rajt után

A végső győzelemre is esélyes argentin labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Lionel Messi csalódottan nyilatkozott a világbajnokságon Szaúd-Arábiától elszenvedett vereség után.

Nool / Origó

Az argentin Lionel Messi ünnepel, miután büntetőrúgásból gólt szerzett a katari labdarúgó-világbajnokság első fordulójában

Forrás: MTI

Fotó: Ricardo Mazalan

A vb-k történetének egyik legnagyobb meglepetéseként Szaúd-Arábia 2-1-re legyőzte a Copa America-győztes Argentínát a C csoport keddi nyitómérkőzésén.

–  Ez egy olyan helyzet, amivel ez a csapat eddig még nem találkozott. Nagyon régóta nem kaptunk ekkora pofont, nem ilyen rajtra számítottunk –  mondta a hétszeres aranylabdás Messi a meccs után.

A Paris Saint-Germain támadója azt is kiemelte, hogy a második félidőben egy ötperces kihagyás miatt 2-1-es hátrányba kerültek a világranglistán második legalacsonyabban rangsorolt vb-résztvevővel szemben, utána pedig már nem tudták összeszedni magukat, így egyenlíteni sem sikerült.

–  Eljött az ideje annak, hogy a lehető legjobban összefogjunk és megmutassuk, mennyire erős ez a csapat –  zárta szavait a 36 mérkőzés után először vereséget szenvedő dél-amerikai együttes játékmestere.


 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!