küzdöttek az életéért

2018.02.18. 20:41

Előadás közben halt meg a Fővárosi Nagycirkusz fiatal porondmestere

A mindössze har­minc­két éves férfi hir­te­len lett rosszul, a ki­ér­kező men­tők hiába küz­döt­tek az éle­té­ért, nem tud­ták meg­men­teni.

Tragikus hír rázta meg vasárnap a magyar cirkuszi életet. Joó Tamás, a Fővárosi Nagycirkusz porondmestere rosszul lett az előadás közben, és összeesett a színpadon.

A mentők rögtön kiérkeztek, és negyven percen át próbálták újraéleszteni őt, ám hiába, a harminckét éves férfi életét már nem tudták megmenteni – értesült a Ripost.

A megrázó tragédiáról a Fővárosi Nagycirkusz a közösségi oldalán számolt be, ahol így emlékeztek kollégájukról:

Tamás pontos, megbízható, jó humorú, mindig széles mosollyal érkező, bármikor vagány csipkelődésre vehető munkatársunk és barátunk volt. Tragikus halála mindenkit mélyen megrázott, nem térünk magunkhoz, cirkuszi családunkból egy őszintén szeretett családtag távozott.

Tamás, legyen neked könnyű odaát, és néha mosolyogj vissza a porondra! Joó Tamást a Fővárosi Nagycirkusz saját halottjának tekinti, temetéséről később gondoskodunk. Nyugodj békében, Tamás!

- írta közleményében az FNC.

Borítókép: FNC

Címkék#gyász

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában