lakberendezés színekkel

2017.10.09. 16:57

Narancs: vidámságot hoz a borongós őszbe

Az életöröm, boldogság és kreativitás színe a borongós őszi időben vidámságot hoz a négy fal közé. Terápiás jelleggel is ajánlott!

Nem szándékozik költséges és hosszas átalakításba kezdeni, de azért valamivel szeretné feldobni a lakását? A legegyszerűbb megoldás, ha beszerez néhány feltűnő mintájú és színű párnát vagy más lakástextilt, olyat, ami garantáltan nem marad észrevétlen!

Meleg, otthonos hangulatot teremthet narancsos árnyalatú tapétával. Rusztikus és modern bútorokkal egyaránt párosítható. Kisebb felületen alkalmazva a tér optikai tagolására is alkalmas lehet.

Az ötvenes éveket könnyedén a lakásába csempészheti modern bútorokkal is. Az egyszerű vonalvezetésű tárolóelem nemcsak a jellegzetes stílusjegyeket hordozza magán, de egy kis játékosságra is lehetőséget ad. A tolóajtónak köszönhetően ugyanis a különböző színű elemek sorrendje tetszés szerint variálható.

A narancssárga kiegészítők a legvisszafogottabb enteriőrt is egy csapásra izgalmassá varázsolják. Az asztali lámpával, képpel vagy íróeszközökkel hívogatóbbá tett dolgozósarok biztosan alkotásra inspirálja!

Borítókép: Patrizia Tilly/Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!