telefonos segítség

2018.02.10. 13:00

Menő újítást vezetett be a Pécsi Állatkert

Mostantól okostelefonra ingyenesen letölthető audio-guide alkalmazás is segíti a látogatókat.

Az állatkert közleménye szerint az audio guide alkalmazás bevezetésével az érdeklődők széleskörű információkat kaphatnak a kert lakóiról, az intézmény feladatairól és küldetéséről.

A részletekről azt írták:

az alkalmazás kibővíti az információs táblákon található érdekességeket, így nemcsak az állatokról és azok élőhelyeiről, hanem különböző természetvédelmi programokról is értesülhetnek a látogatók.

Az applikáció egyszerűen és gyorsan telepíthető a létesítmény ingyenes wifi-hálózatára csatlakozva Android és iOS operációs rendszerrel működő készülékekre. Sőt, a látogatók akár külső akkumulátort bérelhetnek és fülhallgatót is vásárolhatnak a helyszínen. Az összegzés szerint a telefonra letöltött adatok 6 óra elteltével automatikusan törlődnek.

Siptár Dávid, az állatkert ügyvezető igazgatója azt is elmondta, hogy a felhasználói visszajelzések függvényében a jövőben tervezik többnyelvűre bővíteni a szolgáltatást. Az 1,8 milliárd forintos beruházással felújított, állatkert 2016. május végi megnyitása óta több mint 320 ezer látogatót fogadott – tette hozzá.

Borítókép: Pécsi Állatkert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!