Divat

2020.01.06. 13:12

Meglepő, de látványos színek hódítanak 2020-ban

Mit, mivel viseljünk, és melyik párosítást kerüljünk!

New York, 2018. szeptember 12. Naeem Khan indiai-amerikai tervezõ 2019. tavaszi kollekcióját mutatják be a New York-i divathéten 2018. szeptember 11-én. (MTI/EPA/Peter Foley)

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Peter Foley

A Diéta és fitnesz összegyűjtötte azt az 5 színt, ami meghatározza a 2020-as divatot.

Neo-menta

2020 határozottan a neo-menta árnyalatok éve lesz! Remekül párosítható feketével. ami a kiegészítő színeket illeti, variálható: ezüsttel és feketével is!

Lila átmenetek

A lila már 2019-ben is hatalmas slágerszín volt, ám 2020-ban a mélyebb és a világosabb lila átmenete ismét hódítani fog. Váratlan ám egyben látványos visszatérés ez. Ami leginkább a nyári ruhákban, és a koktélruhákban látszik az idei kollekciókban.

Hamvaszöld

A figyelem középpontjába kerülünk, ha a hamvaszöld ruhákat viseljük 2020-ban. Ez lesz a következő évad legfontosabb színe, s bizony a tavaszi, nyári szezon elképzelhetetlen lesz nélküle. Jól mennek hozzá a fehér, bézs és a barna kiegészítők. Ám más élénk színnel ne kombináljuk!

(Föld) barna

A bézsnek leáldozott, helyette a barna különböző árnyalatai (föld, csokoládé, mahagóni) hódítanak majd. Fekete, vagy halványabb barna, szürkés kiegészítőkkel viseljük.

Kurkuma sárga

Mivel különösen merész színről van szó, a kiegészítőkkel érdemes óvatosan bánni! Cipőkben, táskákban és ékszerekben ne a csillogást, és a harsányságot keressük, ha kurkuma sárga ruhát viselünk, hanem a pasztell árnyalatokat válasszuk mellé.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!