A vakáció örömei

2020.07.05. 07:40

Irány a kert: kalandozni otthon is lehet!

Az iskola szeptemberig várhat, jöhetnek a várva várt szünidei élmények. Kint és bent, vízben és szárazon.

Forrás: Shutterstock

Játék a szabadban

Izgalmas játékokkal könnyebben leszoktathatjuk a telefonról és a gépekről a gyerekeket. Egy hangulatos kerti faház, ahol önfeledten játszhatnak a barátaikkal, és néhány szellemes társas jó alternatíva a virtuális világ ellenében – írja a Lakáskultúra.

Az egyik legjobb időtöltés a játék a saját kuckóban
Fotó: Pinterest

Éjszaka a kertben

A kempingezéshez még csak utazni sem kell: egy dekoratív sátor akár egy kisebb kertben is könnyedén felállítható. Nem csak nappal kuckózhatnak be ide a gyerekek, hanem a megfelelő felszereléssel akár az éjszakát is kint tölthetik.

A sátrazás szintén jó buli lehet
Fotó: Pinterest

Teadélután barátokkal

Egy barátnős délután közös uzsonnával az igazi! A nagyobbakra már nemcsak a stílusos terítést lehet rábízni, hanem a finomságok elkészítését is, így lesz teljes a „felnőttes” délután.

Erős napsütésben feszítsünk vásznat a raklapból rögtönzött asztal fölé: gondoskodik az árnyékolásról, emellett egyedi dizájnelem.

Lehet kaland az uzsonna is
Fotó: Pinterest

Irány a strand!

A kánikulát csak valamilyen hűsítő víz mellett lehet kibírni. A legjobb persze a tó-, folyó- vagy tengerpart, de szükség esetén a kerti medence vagy a strand is megteszi. A felfújható strandjátékok megunhatatlan kedvencek, ám nem örök életűek… Ideje beszerezni az idei kollekciót!

A kerti medence megunhatatlan, és még csak ki sem kell mozdulni otthonról
Fotó: Shutterstock

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!