Haoyue

2020.05.02. 21:05

Akkora a csomagtere, hogy aludni is lehet benne

A Volvóval közös kompakt építőkészletet használja a Geely Haoyue nevű szabadidő-autó, amelynek 2,2 méteres, sík padlójú csomagterében kényelmesen lehet aludni.

Forrás: automotor.hu

Eredetileg márciusban akarta bemutatni a Geely a legnagyobb szabadidő-autóját, de a Haoyue nevű jármű bemutatóját mostanra halasztották – és sajtórendezvény helyett egyszerűen csak közreadták a képeket és információkat – számolt be az Autó-Motor.

A Volvóval közös CMP építőkészletet használja a 4835 mm hosszú, 1900 mm széles és 1780 mm magas autó, a tengelytávolság 2815 mm.

Fotó: automotor.hu

Kettő vagy három üléssororral rendelkező utasteret kap a Haoyue, a két hátsó sor külön álló ülései a padlóba hajthatóak, ilyenkor egy 2,2 méter hosszú, sík felület jön létre, amely a gyár szerint tökéletesen alkalmas például arra, hogy oda matracot tegyenek, és ilyenkor két embernek nyújt kényelmes pihenési lehetőséget. A csomagtér maximális térfogata egyébként 2360 liter.

Fotó: automotor.hu

Nyáron indul a forgalmazás, kezdetben csak a Geely saját fejlesztésű, 1,8 literes, 184 lóerős turbómotorjával és hétfokozatú duplakuplungos váltóval lesz elérhető a Haoyue, de még az idén elérhető lesz a Volvóval közös 1,5 literes háromhengeres turbómotorral szerelt hálózatról tölthető hibrid modell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!