normális?

2020.07.26. 19:37

Kisfiával mászott be az aligátorok közé egy nő a pénztárcájáért (videó)

Az egészen elképesztő eset a minnesotai szafariban történt.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Timothy Holle

Egészen elképesztő esetet örökítettek meg a minap az amerikai Minnesotában. A helyi szafariban található egy elkerített részleg, amelynek a tavában szó szerint hemzsegnek az aligátorok.

Egy nő a fiával volt az ominózus napon az adott részen, amikor is a pénztárcája valahogy beleesett az aligátorok tavába – írja a Daily Starra hivatkozva a Bors. A sokkoló események csak ezután következtek, ugyanis mindketten átmásztak a kerítésen, és megpróbálták kihalászni a bukszát a vérszomjas hüllők vízéből.

A többi látogató hiába próbálta őket jobb belátásra bírni, nem hallgattak rájuk. A hátborzongató esetről videó is készült. Végül sikerült kihalászni a pénztárcát az aligátorok közül, és szerencsére nem esett senkinek baja.

A szafari vezetőségének nem volt tudomása az esetről, csak akkor értesültek róla, amikor a felvételek felkerültek az internetre. A felelőtlen édesanya azóta bocsánatot kért.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!