Meglepetés

2019.01.09. 14:22

Hazatértek az ünnepek után, és egy idegent találtak a házukban

Kijelentette, hogy ez most már az ő otthona, amit ha kell, akár fegyverrel is megvéd.

Forrás: Shutterstock

Egy amerikai család (Cobb megye, Georgia állam) elutazott otthonról az ünnepekre, ám amikor hazatértek, nem tudtak bejutni a saját házukba. Egy fiatal férfi fészkelte be magát az otthonukba, és esze ágában sem volt kiköltözni onnan. – írja a Focus Online alapján az Origo.

Miután Hansonék döbbenten konstatálták, hogy nem illik a kulcsuk a zárba, váratlanul egy kerekesszékes férfi bukkant fel az ajtóban, aki kijelentette, hogy ez most már az ő otthona, amit ha kell, akár fegyverrel is megvéd – adta hírül a Focus online.

A háztulajdonosok ezek után felhívták a rendőrséget, akik betörték a bejárati ajtót, és egy robotot küldtek a lakásba, hogy lokalizálja a betolakodót.

A 26 éves Nathaniel Jacob Nuckolsnál végül nem találtak fegyvert,

a rendőrség őrizetbe vette a férfit, a család pedig visszakapta az otthonát – ha nem is egészen az eredeti állapotában.

A férfi átrendezte a lakást, eltüntette a családi képeket, kiürítette a fiókokat és felette Hansonék teljes élelmiszerkészletét. Üzeneteket hagyott nekünk, amelyekben megköszönte, hogy megengedjük, hogy itt lakjon, és az övé legyen ez a szép otthon – mesélték Hansonék a riportereknek. Míg a házban helyre nem állnak az eredeti állapotok, a család egy hotelben húzza meg magát.

A házfoglalót a rendőrség őrizetbe vette, megkezdődött ellene az eljárás.

Borítókép: Illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!