Bicepszek

2018.11.27. 15:40

Chuck Norrisszal közösen izmozik Orbán Viktor

Friss kép jelent meg a miniszterelnök Facebook-oldalán. A képen a TEK harcedzett tagjaival együtt áll csatasorba, de ott van még valaki más is köztük. Akit nem a harc edz, hanem ő maga a Harc.

A képet felvezető szöveg nemes egyszerűséggel csak annyi, hogy „Elit alakulat // Elite squad”. A miniszterelnök egy bizonyos tekintetben láthatóan képes felvenni a versenyt a magyar Terrorelhárítási Központ (TEK) a képen látható tagjaival, de még a legendás filmsztárral is. Az izmokat táncoltató, a bicepszeket büszkén felmutató alakzatban neki is kiemelt, központi helye akadt.

https://www.facebook.com/orbanviktor/photos/a.10151703698051093/10156660151011093/?type=3&&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201811;theater

Aki a képek rejtett üzenetére kíváncsi, még arra is figyelmes lehet, hogy a Magyarországon is közkedvelt viccek szerint földöntúli képességekkel is rendelkező Chuck éppen a kormányfő balján rendeződik be az alakzatba. Ami annyit tesz, hogy Orbán Viktor tőle, még tőle is jobbra áll.

Hogy ez mi mindent jelenthet, s milyen kihatással bírhat Magyarország jövőjére, azon mi már korábban is elgondolkodtunk, s másokat is gondolkodásra serkentettünk.

Talán nem véletlen, hogy ezen a héten az éppen most is futó szavazásunk csupa-csupa iróniával ugyan, de az ország jövőjét firtatja – különös tekintettel arra, hogy most már Chuck Norris is a hívünk lett.

Aki ezt a képet látva kedvet kap arra, hogy szavazzon ebben a kérdésben, ne fogja vissza magát, s most már a kormányfővel alkotott csapategység láttán vegye újra fontolóra, hova vezethet mindez.

[eweb-voting id="2449168"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!