Ország-világ

2020.10.31. 16:33

Budapest, Veszprém és Esztergom is bemutatkozik az MTV EMA 2020 online showban (videó)

A műsorvezető Palvin Barbi és David Guetta lesz.

Budapest mellett Veszprém és Esztergom is bemutatkozik az MTV EMA 2020 online showban – jelentette be a kormányszóvivő szombaton a Magyar Turisztikai Ügynökség Facebook-oldalán.

Szentkirályi Alexandra elmondta, a fővárosban a műsor további két budapesti helyszínről is bejelentkezik, így az MTV díjátadó valamennyi követője megismerheti a főváros panorámáját és a Széchenyi fürdőt, ahol David Guetta, a világhírű DJ és producer zenél majd.

Hangsúlyozta, a zenei esemény páratlan turisztikai reklámot jelent Magyarországnak. Az eseményhez kapcsolódó televíziós és online megjelenésekben 180 ország egymilliárd nézője ismerheti meg az ország híres helyszíneit.

A videóban – amelyben mások mellett megszólal Navracsics Tibor, a Veszprém-Balaton 2023 Kulturális Fővárosáért felelős kormánybiztosa, Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója és Hernádi Ádám, Esztergom polgármestere – elhangzott, november 8-án, vasárnap a régióban elsőként, Londonnal együtt Magyarország lesz az egyik helyszíne a világ legnagyobb és legnézettebb könnyűzenei díjátadójának, az MTV EMA-nek.

Az adás során a nézők egy virtuális utazáson vehetnek részt és megismerhetik Magyarország emblematikus helyszíneit.

A showműsor alatt a világhírű magyar szupermodell, Palvin Barbara vezetésével elsőként Veszprémet, a királynék városát, láthatják a nézők, a másik vidéki helyszínen pedig a Dunakanyart és Esztergomot tekinthetik meg az érdeklődők.

Címkék#MTV EMA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!