Insta-szerelem

2018.02.13. 17:16

Bálványozzák a Liu fivéreket a koreai lányok

Megrohamozták a Liu fivérek Intsagram oldalát a koreai hölgyrajongók.

Budapest, 2018. január 10. Liu Shaolin Sándor (b) és testvére, Liu Shaoang a drezdai rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott tagjai edzés után a fővárosi Gyakorló Jégcsarnokban 2018. január 10-én.

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Illyés Tibor

A múlt szombati 1500 méteres futam óta exponenciális növekedést mutat a Liu-fivérekről szóló koreai anyagok száma. A koreai hölgyrajongók szabályosan megrohamozták Sanyi és Ádó Instagramját, és megkezdődött a mémgyártás, különös tekintettel Sándor verseny előtti kacsintására – olvasható a Magyar Olimpiai Csapat Facebook oldalán.

Az Instagram-kommentek között Sándor esetében olyanokat találunk, mint az „attól még, hogy van barátnőd, elvehetnél feleségül!”, vagy a „kacsintós srác, égesd el az útleveled!”.

Ádó esetében is hasonló mintázatot követnek a hozzászólások: a skála a „maradj Koreában, vagy vigyél magaddal Magyarországra!” imperatívuszától a „zárjuk le a repteret!” szerelmi agit-propjáig terjed.

Borítókép: Liu Shaolin Sándor és testvére, Liu Shaoang 

Forrás: MTI/Illyés Tibor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!