Szabad helyek

2022.06.20. 14:29

Még mindig lehet jelentkezni a honvédelmi táborokba

A nagy érdeklődés miatt további táborokat hirdetett meg a Magyar Honvédség.

Több településen vannak még szabad helyek a Magyar Honvédség honvédelmi táboraiban. 

A Magyar Honvédség Parancsnoksága hétfőn az MTI-vel azt közölte: 13 táborba lehet még jelentkezni, mintegy 80 szabad hely van a 15-18 éves korosztály számára. 

A harcos tematikájú táborba Győrben, Hajdúhadházán, Balassagyarmaton, Komáromban és Csobánkán két turnusban is vannak szabad helyek. Csobánkán egy "harcos hagyományőrző" tábor is várja a jelentkezőket. 

Vaján lovas, Újfehértón honvédelmi sportok tematikájú táborba lehet még jelentkezni. Zselickisfaludon két erdei tábort hirdettek meg. 

Mindemellett Szolnokon két turnusban vannak még szabad helyek angol nyelvű harcos táborba. 

A honvédelmi táborokba április elsején indult a jelentkezés a július 18. és augusztus 5. közötti turnusokba. A helyek többsége egy hét alatt betelt. A nagy érdeklődés miatt további táborokat hirdetett meg a Magyar Honvédség. Az első táborok ezen a héten elindultak. 

Regisztrációért, valamint további információkért, friss hírekért érdemes követni www.honvedelmitabor.hu weboldalt és a Honvédelmi tábor Facebook-oldalt.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában