Ne hagyja ki!

2022.03.02. 19:44

Elindult az asztalfoglalás a tavaszi Étterem Hétre

A március 17. és március 27. között megrendezendő, 11 napos esemény keretében ezúttal is fix áron kínálja 3 fogásos menüsorát több mint 100 magyarországi étterem.

Szerdán indul az asztalfoglalás a tavaszi Étterem Hétre; a március 17. és március 27. között megrendezendő, 11 napos esemény keretében ezúttal is fix áron kínálja 3 fogásos menüsorát több mint 100 magyarországi étterem - közölték a szervezők szerdán az MTI-vel.

 

A márciusi eseményhez az egész ország területéről 110 étterem csatlakozott, melyek 3 fogásos menüsort kínálnak. Az árak a korábbiakhoz képest változatlanok, a vendégek 3.900 forintos top, 4.900 forintos prémium vagy 5.900 forintos exkluzív kategóriákban élvezhetik a menüsorokat - olvasható a közleményben.

 

Mint írják, a foglalható helyek száma limitált, mivel a résztvevő éttermek is exkluzív eseményként tekintenek az Étterem Hétre. A foglalási lehetőségek kialakításakor figyelembe veszik az adott étterem nagyságát, az átlagos forgalmat az adott időpontban, és ehhez igazítják a fogadható vendégek maximális számát.

 

Az Országos Étterem Hét eseményét 2011 óta rendezi meg a szervező DiningCity azzal a céllal, hogy minél szélesebb réteg ismerhesse meg a hazai prémium kategóriás éttermeket. Az eseményre évente kétszer, tavasszal és ősszel kerül sor.

 

Az esemény kizárólag előzetes asztalfoglalással látogatható, amire a www.etteremhet.hu weboldalon van lehetőség - áll az összegzésben.

Borítókép: illusztráció

Címkék#étterem

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!