igen volt a válasz

2019.09.22. 21:27

Belehalt a lánykérésbe egy amerikai férfi (videó)

Steven Weber Jr. a víz alatt kérte meg barátnője kezét. Egy papírlapot feltartva feltette a kérdést, a gyűrűt is megmutatta, barátnője videóra vette a lánykérést. A férfi azonban nem hallhatta a nő válaszát, mert nem jött fel a felszínre, azóta sem találják.

Steven Weber Jr és barátnője, Kenesha Antoine Tanzániában nyaraltak, Pemba-szigetén. Egy különleges hotelben szálltak meg, amelynek alsó része tengerszint alatt van. Szobájuk egyik ablaka közvetlenül az óceánra nézett. Itt merült víz alá a férfi csütörtökön, aki egy nagyon különleges és romantikus lánykérést tervezett – írja a Fox News-ra hivatkozva az Origó.

Weber egy lezárt tasakba rakott papírt mutatott fel, amire azt írta párjának, hogy nem tudja elég ideig visszatartani a lélegzetét, hogy elmondja, mennyi mindent szeret benne.

A nő az ablaküveg túloldaláról nézte és kamerázta végig a férfit, aki ezután megfordította a papírt. A másik oldalra már egy kérdést írt: hozzám jössz feleségül? Weber elővett egy gyűrűt is, míg párja nevetve, boldogan mondott igent.

Ezt azonban a férfi nem hallhatta, ugyanis nem jött fel a felszínre. Azóta sem tudni, hogy mi történt vele.

Barátnője a Facebook-on búcsúzott el a férfitól.

„Soha nem jöttél fel a mélységből, így soha nem hallhattad a válaszomat: Igen! Igen! Milliószor, igen, feleségül megyek hozzád!! Soha sem ünnepelhetjük életünk hátralévő részének kezdetét, mivel életünk legjobb napja a legrosszabbá vált” – írta a nő posztjában.

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában