szavazás

2018.11.29. 11:03

A magyar csárdákat is bevette Chuck Norris

Nagyon úgy tűnik, hogy a világsztár a hazai csárdákban sem akad kihívóra, vagy ha akad, akkor se.

Chuck Norris makes a presentation during Baptista Aid charity event on Nov 24, 2018 at Papp László Arena in Budapest, Hungary. (Photo by Robert Szaniszló/NurPhoto)

Fotó: NurPhoto

E heti szavazásunk főhőse, meg úgy általában mindennek a hőse maga az az ember volt, aki Chuck Norris nevét viseli. Vagy a név viseli Chuck Norrist, ez most mellékes.

Mindenki Norrisa az elmúlt héten feleségével Magyarországra látogatott, hogy részt vegyen a Baptista Szeretetszolgálat karácsonyi jótékonysági rendezvényén, ugyanis november 24-én este ő indította el a 15. Cipősdoboz-gyűjtő jótékonysági akciót. Ki más indította volna el, ugye?

Azóta kocsikázott Orbán Viktor miniszterelnökkel, meglátogatta a TEK-bázist, összeállt gyorsan egy kép Chuck Norrisra, szóval jól elütötte az időt (is).

Most nézzük a kérdést: Hazánkban járt Chuck Norris. Milyen következményekkel számolhatunk?

Valójában nincs olyan következmény, amivel nem, úgyhogy ezek közül választottunk négyet.

Érettségin alapkövetelmény lesz a körbepörgőrúgás

A válaszadók viszonylag kevesen merték ezt megkockáztatni, mert, ha ez így lesz – márpedig így lesz –, akkor nem lennénk annak a helyében, aki most készül az érettségire. Ez az alapkövetelmény ugyanis minden tantárgyra vonatkozik, sőt kiszorít minden mást. Aki képes a körbepörgőrúgásra, minden másra is képes, tehát nincs szüksége semmi egyébre az életben. Egyedül Chuck Norris képes a tökéletes körbepörgőre, aki egy félkörbepörgőt tud, azt Chuck fogja átrugdosni egy kettessel.

Kiélezi Kasza Tibit, vékonyítja Vastag Csabát és muffint süt Lisztes Krisztiánból

A válaszadók egyharmada érzi úgy, hogy ez hamarosan bekövetkezik, de csak azután, hogy Chuck megtanulta Tibi összes Crystal és szóló számát, ugyanazt az X-faktort nyerte meg, mint Vastag Csaba, és ugyanannyi meccset lejátszott a Fradiban, mint Lisztes Krisztián. Mint kiderült, Chuck írta és énekelte is Tibi dalait, kétszer nyerte meg ugyanazt az X-faktort, mint Csaba, és 1993 és 1996 között ő volt az edzője is annak a Lisztesnek, akinek a mezében Chuck Norris játszott.

Hóna alá nyúl a Kékestetőnek, hogy az legyen a világ teteje

A laikusok azt hiszik, hogy véletlenül kezdett épp akkor havazni a Kékesen, amikor Chuck az országban volt. Nem. Az egyik éjjel kilopakodott a hegyhez és addig emelte, míg széthasította az eget. Úgy érezte, hogy akkor hegy egy hegy, ha a teteje fehér. Miután belemártotta a hóba, a hegy lábánál álló fából szánkót faragott, felcsúszott vele a hegyre, aztán visszacsúszott a hegytetőről Budapestre. Chuck csak csúszni akart egyet.

Ő lesz a dudás az összes magyar csárdában

A legtöbb ember úgy gondolja, hogy ez a legbiztosabb a biztos állítások közül. A mondás úgy tartja, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában, tehát két olyan ember nem fér össze, aki ugyanabban a közösségben hangadó akar lenni. Eddig ez így is volt. De Chuck csütörtök este ellátogatott az egyikbe, mert hallott a gulyáslevesről. Miután megette, kichuckkolt a bokszból, meg akarta köszönni a szakácsnak az élményt, de észrevette, hogy minden asztalnál megy a szószaporítás. Ez nem tetszett Chucknak. Chuck nem értette, hogy, ha megdicsér valakit, miért szólnak közbe mások. Nem érthette, hiszen ilyen még nem történt Chuckkal. Csak felemelte az ujját, és abban a pillanatban elhallgattak az ország csárdái. Mindenki örült, hogy Chuck csak egy ujját emelte fel, és mindenki boldogan maradt csendben.

Akik nem örülhetnek, csak ezt látták az utolsó látás jogán:

[eweb-voting id="2449168"]

Borítókép: Chuck Norris a Papp László Budapest Sportarénában november 24-én

AFP / NurPhoto / Robert Szaniszlo

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!