Hallgassa élőben!

Ne szalaszd el az utolsó esélyt, nevezz még ma a Megyék Csatája LoL versenyére

Magyarország legnagyobb League of Legends versenyére teljesen ingyen regisztrálhatsz.

Október 10-én és 11-én rendezik a Megyék Csatája – Országos E-sport Verseny League of Legends tornájának második selejtezőjét. Tizenkilenc megye, valamint Budapest legjobb LoL-osai csapnak össze az Idézők Szurdokában, hogy eldöntsék egymás között, melyikőjük jut be a megyei döntőkbe.

Mivel ez az utolsó kvalifikáció, ezért nincs több esély. Nevezz még ma a megyekcsataja.hu oldalon!

Miért éri meg nevezni a Megyék Csatája LoL versenyére? Itt van 3 érv!

Ingyenes a nevezés

Egyetlen forintot sem kell fizetned sem neked, sem a csapatod tagjainak, hogy részt vegyetek az MCS LoL második selejtezőjén. Mindössze arra van szükség a részedről, hogy a megyédnek megfelelő selejtező időpontjában ülj le a gép elé és játssz a világ legnépszerűbb MOBA játékával.

  • II. selejtező 1. kör: 2020. Október 10. – 14:00. Nevezési területek: Budapest, Pest, Komárom-Esztergom, Heves, Nógrád, Csongrád, Baranya, Somogy, Tolna, Bács-Kiskun
  • II. selejtező 2. kör: 2020. Október 11. – 14:00. Nevezési területek: Hajdú-Bihar, Szabolcs Szatmár-Bereg, Borsod-Abaúj-Zemplén, Jász-Nagykun-Szolnok, Békés, Győr-Moson-Sopron, Fejér, Vas, Zala, Veszprém

Képviselheted megyédet az országos versenyen

Gondolj úgy a Megyék Csatájára, mint egy diákolimpiára, ahol a megyék legjobbjai megküzdhetnek az országos bajnoki címért. A klasszikus sportokban hatalmas presztízse van már annak is, hogy valaki megyei győztesnek mondhatja magát, nincs ez másképp az e-sportok világában sem. Lakjál egy kis községben, vagy a fővárosban, a megyéd egy emberként szurkol majd neked és csapatodnak, ebben biztos lehetsz.

Nyerhetsz egy rakat pénzt

Végül, de nem utolsósorban ott van az összdíjazása az MCS LoL versenyének, ami 700 000 forintra rúg. Ezt a hatalmas összeg hozzátok kerülhet, ha ti vagytok a legjobb League of Legends csapat ma Magyarországon.

Nevezz, játssz és nyerj! Az utolsó lehetőséget ne szalaszd el, mert utólag bánni fogod!

Dosszié

Hozzászólások