Zenthe Ferenc színház művészei

Zenthe / 1 hónapja
A Jászai Mari-díjas színésznő korábban is – így a dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház Anconai szerelmesek című zenés előadásával – játszott már és nagy sikert aratott Salgótarjánban, de a Zenthe színházhoz 2017 óta fűzik szoros kapcsolatok.
Zenthe / 1 hónapja
A színművész az egri Gárdonyi Géza Színházzal is meg-megfordult a szomszédos Nógrád megye székhelyén, minthogy sok éve tagja a hevesi teátrumnak. 2016 ősze óta azonban szorosabban kapcsolódik a Zenthe Ferenc nevét viselő helyi színházhoz is.
Zenthe / 1 hónapja
Kerner Edit nagyon korán kezdte produkálni magát otthon és az óvodában egyaránt. Tetszett, hogy figyelnek rá, hogy megtapsolják. Mintegy ötéves lehetett, amikor a megyei tanácson tartott országos béketanácsi rendezvényen az elnök felrakta az asztalra, hogy jobban lássa és hallja a közönség a nagy masnis kislányt verset mondani. Bár ez képletes színpadnak volt nevezhető, de a valóságosról sem jött le gyakorlatilag hét évtizede.
Zenthe / 1 hónapja
Az élet telis-tele van meglepő fordulatokkal. Ilyen ez a szituáció is, minthogy Mikecz Estillával e sorozat keretében – az ábécésorrend következtében – azonos napon, illetve oldalon szerepel az a P. Kerner Edit, aki az egykori Rákóczi úti Általános Iskolában nemcsak tanára volt az akkori tanulónak, hanem meglátva tanítványában a tehetséget, rábízta a János vitézben a gonosz mostoha szerepét.
Zenthe / 1 hónapja
Máté Krisztián helyi születésű. Édesanyja testvére a költő Szepesi József volt. Krisztián Bátonyterenyén járt szakközépiskolába, aztán Budapesten már több helyen is színházművészeti jellegű tanulmányokat végzett.
színház / 2 hónapja
Az 1965-ben született Kaszás Gergő korán, már gyermekként bekapcsolódott e művészeti ág gyakorlásába, amikor pedig a fővárosi Madách Imre Gimnáziumban drámairodalmi tagozaton érettségizett, el is dőlt a sorsa, jövője, még akkor is, ha csak harmadik nekifutásra vették fel az akkor még színművészeti főiskolának nevezett intézménybe.
Kazári Lovastusa verseny Veres Edina
Szívügyükké vált a lovastusa a kazáriaknak
hiteltelen / 30 perce
Varga Mihály: kínos magyarázkodásba kezdett Karácsony Gergely
Karácsony Gergely félrevezet, közben a Moody’s stabilról pozitívra javította a főváros pénzügyi helyzetének megítélését – írta a pénzügyminiszter.
barcelona / 32 perce
Koeman szerint ilyen jól még nem játszottak
tudnivalók / 45 perce
November 2-ától szélesebb körben lesz kötelező a maszkviselés (videó)
rendőrkézen / 50 perce
Egy órán belül elfogták a rendőrök a tolvajt Szurdokpüspökin
dobozba zárt szeretet / 1 órája
Cipősdobozban gyűjtenek ajándékot a rászorulóknak Somoskőújfaluban
Palchuber Kinga
Zászlóégetések és tüntetések / 1 órája
Egyre éleződik a konfliktus Franciaország és a muszlim államok között (videó)
megdöbbentő méretek / 1 órája
Jóval korábban élt az óriási ősmadár, mint eddig hitték