friss

2021.05.16. 20:40

Újabb ígéretes vezeték nélküli fülhallgatóval készül a Sony

A napokban nagyfelbontású képek árulkodtak a Sony WF-1000XM4 vezeték nélküli fülhallgatóról.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Az utóbbi napokban sorra szivárogtak ki az újabb és újabb információk és képek a Sony következő vezeték nélküli fülhallgatójáról, a WF-1000XM4-ről. Roland Quandt már " target="_blank" rel="noopener noreferrer" name="readabilityLink-1">nagyfelbontású képeket is szerzett, ezek alapján pedig két színre lehet számítani – írja az Origo.

A feketében és ezüstben várható fülhallgatók matt külsőt és kompaktabb kialakítást kapnak, a füldugók pedig nem szilikonból, hanem memóriahabból lesznek majd. A jelek szerint egy viselést figyelő szenzort is beépít a Sony. A töltőtok is kompaktabb lesz, mint az elődnél.

Azt sajnos továbbra sem lehet tudni, hogy mikor jelenik meg a WF-1000XM4, azonban ilyen minőségi képek általában csak a bemutatóhoz közel szivárognak ki. A szakértők arra számítanak, hogy nagyjából egy hónapon belül debütál a Sony WF-1000XM4 vezeték nélküli fülhallgató.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!