Mókás ingyenes matricák

2021.05.25. 09:30

Szorosabban összefog a Huawei és a Viber

Kiterjeszti hosszú távú stratégiai együttműködését a Huawei Technologies és a Viber – jelentette be Derek Yu.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A Huawei fogyasztói üzletágának kelet-közép-európai és skandináv régiójának alelnöke a döntést azzal magyarázta, hogy a nemzetközi hívás- és üzenetküldő alkalmazás kiemelkedően sikeres a Huawei saját alkalmazásáruházában. A Vibert, amely az egyik első alkalmazás volt az AppGalleryben, ma már több száz millióan használják a világ 190 országában.

A hang- és videóhívásra, üzenetküldésre és csoportos csevegésre egyaránt alkalmas Viber 18 hónapja elérhető az AppGalleryn világszerte.

A partnerség részeként a Viber egy egyedi frissítést adott ki, melynek részeként az alkalmazásban elérhető összes matricacsomag ingyenesen tölthető le a Huawei felhasználói számára.

A Viber legújabb verziója már elérhető a Huawei saját alkalmazásáruházában, az AppGalleryn.

A Viber sikere abban rejlik, hogy könnyen alkalmazkodott a Huawei úgynevezett Glocal stratégiájához, amely olyan alkalmazásszolgáltatókkal alakít ki kapcsolatot, akik magas színvonalú, lokális szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtanak felhasználóik számára.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!