Tippek-trükkök

2019.01.17. 19:15

Poénos új szolgáltatás került a Viberbe

Még egy buli szervezésénél is jól jöhet: gyorsabban lehet dönteni bármiről a barátainkkal az új csoportos szavazás funkcióval.

Minden résztvevő egyszerűen követheti, hogy ki, mit gondol egy-egy témáról, anélkül, hogy elveszne az egymást követő válaszok között.

A csoportos chatek résztvevői a chat menüsorban lévő Polls ikonra koppintással hozhatnak létre szavazást, amely már elérhető a Viber legújabb verziójában iPhone és Android mobilra, Windows és Mac számítógépekre.

A szavazást indító személynek egy kérdést kell feltennie, amelyre 10 válaszlehetőséget adhat meg. A beszélgetés résztvevői a lehetőségek mellett található szív alakú gombbal tudnak szavazni a nekik tetsző választásra.

A tagok a szavazás eredményét azonnal láthatják: amint valaki kiválaszt egy lehetőséget, mindenkinek frissül a szavazás állása.

Bármiről kezdhetünk szavazást – legyen szó egy barát ajándékáról, az esti buli helyszínéről, kedvenc filmekről, vagy egyéb témáról, ami csak felmerül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!