Szinte minden pénztárcához

2020.04.21. 15:28

Nézzük meg még egyszer az új iPhone árait

Összehasonlító elemzéssel állt elő a Statista: csakugyan majdnem minden ársávban kapható már iPhone.

Forrás: Shutterstock

Minap bemutattuk a legújabb iPhone SE-t, amivel az Apple váratlanul tőle szokatlanul olcsó, de mégis jó mobilt dobott a piacra.

Mint ismert, az iPhone 8-ra kívülről kísértetiesen emlékeztető – milliméterre azonos – készülékházon lényegében csak a logó helye változott, a fejlődés a motorháztető alatt ment végbe: a második generációs iPhone SE látszólag egy iPhone 8-as, amit azonban az iPhone 11-es A13 Bionic központi processzorával szereltek fel.

A Statista ábrája (dollárban) azért érdekes, mert szemléletesen bemutatja, hogy az Apple ezzel a készülékkel immáron szinte minden felhasználó pénztárcájához illő készüléket tud kínálni.

Infographic: An iPhone for (Almost) Every Wallet | Statista

Az iPhone 8-as a szerdai bejelentéskor tűnt el az Apple Store-ból, de az új SE sokkal jobb ajánlat a belépő szintű Apple-vásárlók számára, mint az elődje.

A készülék nyitóára Magyarországon 179 ezer 990 Ft. Szerintünk a legjobb választás a 128 GB-os, ami a még a talán elviselhető 199 ezer 990 Ft-ba kerül. A 239 ezer 990 forintos, 256 GB-os változatért kevésbé fognak kapkodni.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!